Last news in Fakti

29 Март, 2021 19:13 1 632 0

Гарет Бейл: Трябва да се върна в Реал Мадрид, когато наемът ми в Тотнъм приключи

  • бейл-
  • реал мадрид-
  • завръщане-
  • договор-
  • тотнъм-
  • наем

"Когато се завърна в Мадрид, нещата може да започнат отново", смята уелсецът

Гарет Бейл: Трябва да се върна в Реал Мадрид, когато наемът ми в Тотнъм приключи - 1

Гарет Бейл вероятно ще се завърне в Реал Мадрид след периода си като преотстъпен в Тотнъм, заяви уелският национал. Нападателят отрече да се е държал неуважително към лондонския клуб. 31-годишният Бейл беше критикуван след изказването си, че няма никакъв шанс да остане при "шпорите" и след лятото.

"Очевидно договорът ми казва, че през следващия сезон трябва да се завърна в Реал Мадрид. Не смятам, че с това изказване съм се държал неуважително към някого. Трябва да направя точно това, защото имам подписан договор", заяви Бейл преди квалификационния мач за Мондиал 2022 между Уелс и Чехия.

"Реал Мадрид държи моите права. Съгласих се да играя в Тотнъм до края на сезона и след това трябва да се завърна. Това са плановете ми. Напуснах Мадрид, защото исках да играя по-често и да се наслаждавам на футбола. Когато се завърна в Реал Мадрид, нещата може да започнат отново. Все още съм изцяло съсредоточен върху настоящия шампионат. Надявам се на силен финал на сезона с Тотнъм. Сега не трябва да се притеснявам за нищо", каза още нападателят, който има 10 гола в 25 мача във всички турнири през кампанията.

Гарет Бейл премина от Тотнъм в Реал Мадрид през 2013 година за 100 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА