8 Април, 2021 16:29 1 676 1

Агуеро избира между Тотнъм и Челси

  • агуеро-
  • челси-
  • тотнъм-
  • избор-
  • манче-
  • свободен агент

Очевидно нападателят е готов да премине в клуб, който може да не играе в Шампионска лига през следващия сезон, поради желанието си да остане в Англия

Агуеро избира между Тотнъм и Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Серхио Агуеро е много вероятно да остане във Висшата лига и през следващия сезон. Договорът на нападателя с Манчестър Сити изтича на 30 юни, след което той ще стане свободен агент. Все още не е ясно къде ще продължи кариерата на аржентинеца, който е свързван с редица клубове.

Според „The Telegraph“, 32-годишният футболист в момента обмисля да продължи кариерата си в Челси или Тотнъм. И двата отбора проявяват интерес към него.

Очевидно Агуеро е готов да премине в клуб, който може да не играе в Шампионска лига през следващия сезон, поради желанието си да остане в Англия.

Агуеро има 384 мача за Манчестър Сити и отбеляза 257 гола за „гражданите“. Той участва в най-успешните години в историята на клуба и завинаги ще остане легенда на отбора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ромул

    1 2 Отговор
    Айде да отиде в Манчестър Юнайтед-ще им вдигне нивото и онези от Сити ще умрат от яд. Пък и ако редовно им вкарва, хептен ще полудеят.