Last news in Fakti

8 Април, 2021 19:45 1 451 0

Милан започна преговори със звездата на Наполи

  • преговори-
  • наполи-
  • договор-
  • инсиние-
  • милан

"Росонерите" искат да се подсилят с Лоренцо Инсиние

Милан започна преговори със звездата на Наполи - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Милан е започнало преговори с агента на Лоренцо Инсиние, Винченцо Пизакане, съобщава „Sky Italia“. Пизакане е бил хванат да вечеря с представители на „росонерите“ в центъра на Милано. Договорът на 29-годишния футболист с Наполи изтича през лятото на 2022 година. Много се говори, че той обмисля да напусне клуба, където е израснал и да предприеме ново предизвикателство в своята кариера.

Лоренцо Инсиние е отбелязал 105 гола в 388 мача за Наполи. На този етап Инсиние е далече от постигането на споразумение с ръководството на Наполи относно подновяването на неговия договор. В момента заплатата на футболиста в Наполи е в размер на 5 милиона евро, но от клуба на този етап му предлагат съкращаване на възнаграждението наполовина – 2,5 милиона евро.

Преговорите между Инсиние и Наполи може да станат сложни и болезнени за двете страни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА