11 Април, 2021 13:03 2 100 4

Изпълнителният директор на Ботев Пловдив: Не може да има такава разлика в едно и също първенство

  • серехидо-
  • ботев пловдив-
  • накъсване-
  • var-
  • разлика-
  • съдийство-
  • отсъждания-
  • фаулове

"Гледал съм много футбол през годините, никога не съм виждал такова накъсване на играта, както е в България", заяви Даниел Серехидо

Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) Даниел Серехидо, е категоричен, че системата VAR трябва да бъде въведена навсякъде, а не само за плейофите в първата шестица на efbet Лига.

"Играем в едно и също първенство, но с различни правила в зависимост от отборите? Не може да има такава разлика в едно и също първенство. Вероятно е много по-важно за някои от отборите на по-ниските позиции, отколкото за най-добрите, да разполагат с този инструмент", заяви испанецът пред "Трафикнюз".

"Не мога да обвинявам съдиите, че нямат подходящата подготовка. Всички правят грешки. Това, което виждам, е, че никой не представя на съдиите правилните инструменти за подобряване на представянето им. Трябва да се разработи стратегия за съдиите, за школите."

"Гледал съм много футбол през годините, никога не съм виждал такова накъсване на играта, както е тук. Отчайващо е за играчите и феновете да гледат такива срещи. Това не е само мое виждане и резултатите го показват. България не се е класирала на Световно първенство от 1998 г. и няма международни съдии", допълни Серехидо.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дам

    10 0 Отговор
    Ех, само да имаше кой да слуша :) Ама не, нашите кратуни в БФС са най умни и квалифицирани, ако не вярвате вижте резултатите на националния отбор последните 20 години :)

    Коментиран от #4

  • 2 Да де

    3 4 Отговор
    Вчерашния мач на Барса и балерините показа, че решаващия фактор е съдията. ВАР е само препоставка, при което съдията АКО желае, може и да е обективен. Но не вярвам това да стане у нас. Тук съдиийте са подкупни. /Домус ага е щедър/ .Доказателства - във всеки мач от измисленото ни п-во. Футбола трябва да бъде затворен за поне година- две, и да започне на чисто.
  • 3 Стефан

    5 0 Отговор
    Абе пиленце ти все още не си се осъзнал къде се намираш, тук Киро гела не може да загуби, Венци Стефанов ще наложи да няма изпадащи заради пандемията, футболния съюз щеше да има конгрес миналата година, но сега може да изкарат още 10 години като ни обясняват всякакви глупости, Левски не може да изпадне ако ще да има и един милиард дългове защото е отбора на народа, отбор който играе на ливада и имат една врата има право да издигне президент, Ники Михайлов винаги ще е в националния отбор ако ще и 150 кила да стане, премиера ни ще назначава президенти на клубове и ще раздава пари за стадиони все едно са неговите пари, но ще поживееш, ще свикнеш и ще повярваш в чудесата.
  • 4 БГ Олигархия

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дам":

    Може, може! Всичко може тук. Само виж борбата за титлата:

    На единият отбор се подаряват три точки със спорна дузпа, а на другия претендент за титлата му се отнемат три точки със спорна дузпа. ФЕЪРПЛЕЙ ПО БЪЛГАРСКИ :)