Last news in Fakti

11 Май, 2021 21:37 2 292 4

Берое успя да спъне Локомотив Пловдив

  • локомотив пловдив-
  • умарбаев-
  • берое-
  • равенство-
  • efbet лига-
  • класиране

Двата тима завършиха наравно - 0:0

Берое успя да спъне Локомотив Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Локомотив (Пловдив) и Берое завършиха при 0:0 в среща от 28-ия кръг на efbet лига. Двубоят започна с натиск на домакините, но Александър Иванов, Парвис Умарбаев и Бирсент Карагерен не се възползваха от добри положения в първите десет минути. След още толкова последва невероятен пропуск на Умарбаев, който на празна врата стреля встрани. До края на полувремето играта се накъса, а Локо стигна само до още един удар, но Алмейда разочарова с глава и вратарят на Берое нямаше проблем.

Берое поизравни играта през втората част и полувремето започна с първия точен удар на заралии в очертанията на вратата на Локо. Отправи го Алиун Фал, а минути по-късно отново той пропусна от добра позиция. Именно Фал стана автор на най-сериозния пропуск за Берое в мача четвърт час преди края, когато не успя да уцели вратата сам срещу Пиргов. Минути преди края Локо също пропусна от добра позиция, след като ударът на Николаев от въздуха премина над вратата. "Смърфовете" можеха да измъкнат победата в последните секунди, но ударът на Димитър Илиев попадна в ръцете на Ганев.

Пловдивчани се укрепиха на втората позиция в класирането с 3 точки пред ЦСКА, но с мач повече от "армейците". Берое пък остава на дъното на топ 6 с 38 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УЖАС

    5 1 Отговор
    А Крушарски реве ли реве! Друг му виновен!
  • 2 Мунчо

    5 1 Отговор
    Крушарски в последните 2 мача направи хубави коефициенти.. Опитва се да върже бюджета, че Тиквата го няма вече да му пълни голата с държавни пари
  • 3 охрана данс

    2 1 Отговор
    Крушарски най после се осъзна да печели от тото да плати заплатите виждате ли го
  • 4 заката

    1 1 Отговор
    абе Крушааа ревеш ли още взе ли за два мача от тотото пари взе е за какво ревеш