Last news in Fakti

14 Май, 2021 13:15 1 370 0

Три клуба с оферти към Агуеро - той иска в Барселона

  • манчестър сити-
  • агуеро-
  • оферти-
  • приоритет-
  • барселона-
  • договор

Както е известно договорът на Агуеро с Манчестър Сити изтича след края на сезона, като той няма да бъде подновен

Три клуба с оферти към Агуеро - той иска в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро има оферти от 3 различни клуба, но приоритет за него остава преминаване в Барселона. Това съобщи италианският спортен журналист Фабрицио Романо.

Както е известно договорът на Агуеро със Сити изтича след края на сезона, като той няма да бъде подновен. Поради тази причина сериозен интерес към него има от страна на няколко от топ тимовете в Европа.

"Агуеро има оферти от три клуба. Приоритетът за него е да премине в Барселона. Преговорите продължават. Страните обсъждат договор до 2023 година. За каталунския клуб той е готов да намали исканията си за заплати до сума по-малка от 10 милиона евро", написа Романо в една от социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА