Last news in Fakti

15 Май, 2021 10:16 1 203 1

Томаш: Нещата опират до класа, а тя струва пари

  • томаш-
  • пари-
  • класа-
  • победа-
  • етър-
  • ботев враца

"Законът за гравитацията в нашия футбол не важи", заяви наставникът на Етър

Томаш: Нещата опират до класа, а тя струва пари - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Етър Александър Томаш похвали своите футболисти след победата с 2:0 срещу Ботев (Враца) и спечелените важни три точки в битката за оцеляване в елита.

"С приказки и работа успяхме да победим. Мисля, че тези момчета имаха огромен шанс да не попаднат в тази долна четворка. Много трудно можеше да се вдигнем след загубата със Славия. Казах, че им свалям шапка. Днеска победата е изцяло благодарение на тях. Те заслужават повече", сподели Томаш след мача.

"Нещата опират до класа, а класата струва пари. Не мога да кажа, че дребните неща са толкова важни. С много работа трябва да се случват нещата. Кнежевич вкара гол, поздравих го. Казах му, че по-правилното беше да подаде на Дани. Въпреки че работим върху това, почти всеки мач сме с червен картон, това не е нормално. Следващия мач нямаме централни защитници, но продължаваме да се борим, въпреки че има наслагване и казване, че Етър не трябва да е там, където е. Цял живот живея в България, познавам футболната общественост. Убеден съм, но не мога да го докажа“, добави специалистът.

"На мен не ми е приятно да седим в пространството. Законът за гравитацията в нашия футбол не важи. За нас остава да излезем от последните два мача с чест. Ние обичаме футбола, горд съм, щастлив съм, че съм във футбола. Аплодисментите, освиркванията са част от професията. Днеска футболистите играха на 20% от възможностите си заради много фактори“, каза още Александър Томаш.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бонговец

    1 1 Отговор
    Сандее.Нещо взе да ми приличаш на депутат.Много говориш, нищо не казваш