Last news in Fakti

16 Май, 2021 05:15 1 764 0

Временният треньор на Тотнъм се надява да остане за постоянно

  • тотнъм-
  • мейсън-
  • оставане-
  • треньор-
  • постоянно

"Обичам Тотнъм и искам да помагам", заяви Райън Мейсън

Временният треньор на Тотнъм се надява да остане за постоянно - 1
Снимка: БГНЕС

Временният мениджър на Тотнъм Райън Мейсън се надява да остане начело на „шпорите“ и през следващия сезон. Бившият халф замени Жозе Моуриньо, който бе освободен.

"В началото на разговорите стана дума за помощ до края на сезона. Много съм горд, че помагам на клуба от тази позиция. До края на сезона има още три двубоя. След това се надявам да остана. Обичам Тотнъм и искам да помагам. След това не сме имали още разговори по този въпрос“, заяви наставникът на лондончани.

"Имахме финал за Купата на Лигата и ни остават още двубои в първенството, които трябва да спечелим. Това е нашият приоритет", допълни той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА