Last news in Fakti

15 Май, 2021 13:28 1 044 0

Конте: Серия А е оспорвано първенство, с изключение на Интер

  • конте-
  • интер-
  • серия а-
  • конкуренция-
  • оспорвано

"В толкова балансиран шампионат има един отбор, който беше изключителен и се откъсна от изравнена по сили група", заяви наставникът на "нерадзурите"

Конте: Серия А е оспорвано първенство, с изключение на Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Интер Антонио Конте заяви, че е изненадан от убедителното представяне на тима си и спечелването на титлата по-рано. Той за пореден път отчете невероятния сезон, който направи неговият отбор, за да стигне до Скудетото. Интер играе с Ювентус днес.

"Не очаквах да има такава разлика между двата отбора преди мача. Мислех си, че първенството ще бъде много оспорвано и е такова, с изключение на Интер, защото тимът се откъсна напред сам, за да достигне финалната права. Зад нас балансът е много по-голям и всичко ще се реши в последния момент. Смятам, че ние бяхме супер. Това, което постигнахме, беше неочаквано, също така заради начина, по който го направихме. В толкова балансиран шампионат има един отбор, който беше изключителен и се откъсна от изравнена по сили група. Заслугата е на играчите и на Интер за цялата свършена работа", заяви Конте.

"Ясно е, че когато се изправяш срещу най-добрите, ти имаш възможността да разбереш какво е нивото ти. Това, че по-рано през сезона победихме тима, който беше спечелил Скудетото в девет поредни години и беше създал огромна разлика, беше от голямо значение за мен по отношение на увереността и самосъзнанието ни. Тази победа можеше да се окаже бумеранг, който да ни накара да бъдем самонадеяни и прекалено сигурни в силите ни, но ние се справихме добре с това да надградим върху въпросния мач по правилния начин и да продължим нашия път", заяви още той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА