Last news in Fakti

15 Май, 2021 14:15 1 125 0

Пирло вече се ослушва за нови предложения

  • пирло-
  • предложения-
  • ослушване-
  • ювентус-
  • уволнение

Той може да реши да поеме отбор от чужбина

Пирло вече се ослушва за нови предложения - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Ювентус Андреа Пирло вече очаква оферти за нова работа. Дните му като треньор на "старата госпожа" изглеждат преброени, особено ако той не класира тима в Шампионската лига. Появиха се информации, че Пирло може да се върне начело на дубъла на Ювентус, но според Gazzetta dello Sport това няма да се случи. Той може да реши да поеме отбор от чужбина.

За Ювентус предстоят сблъсъкът с Интер и двубой с Болоня, които ще са решаващи в битката на отбора за класиране в Шампионска лига. Между тези две срещи "Старата госпожа" ще изиграе и финала за Купата на Италия срещу Аталанта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА