Last news in Fakti

16 Май, 2021 16:27 1 309 0

Славия ще подпише нов договор с Дарко Тасевски

  • тасевски-
  • славия-
  • договор-
  • задържане

Ветеранът ще остане при "белите" и през следващия сезон

Славия ще подпише нов договор с Дарко Тасевски - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Славия ще подпише нов договор със северномакедонеца Дарко Тасевски, информира "Тема Спорт". Халфът е имал среща с треньорския щаб и ръководството и е постигнал договорка да остане на "Овча купел". На 20 май Тасевски ще навърши 37 години. През зимата Тасевски беше измъчван от контузия, но постепенно върна формата си.

Наставникът Златомир Загорчич иска полузащитникът да направи добра подготовка през лятото и да бъде водеща фигура в състава за следващата кампания и най-вече да е в полза на младите играчи на тима. Както е известно, именно покрай бившия халф на Левски израсна Филип Кръстев, който в момента е част от френския Троа, спечелил промоция за Лига 1.

Славия ще задържи и 45-годишния страж Георги Петков. Все още обаче не е ясно бъдещето на друг от ветераните - нападателя Димитър Рангелов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА