Last news in Fakti

19 Май, 2021 17:16 1 212 0

Шави отказал на Борусия Дортмунд и бразилския национален отбор

  • ал-сад-
  • шави-
  • отказ-
  • оферта-
  • национален отбор-
  • бразилия-
  • борусия дортмунд

Само преди няколко дни легендарният футболист на Барселона подписа нов договор с Ал-Сад, който ще го остави начело на клуба до 2023 година

Шави отказал на Борусия Дортмунд и бразилския национален отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на катарския Ал-Сад Шави Ернандес е отказал оферти от Борусия Дортмунд и от Бразилската футболна конфедерация, съобщава „AS“. Само преди няколко дни легендарният футболист на Барселона подписа нов договор с Ал-Сад, който ще го остави начело на клуба до 2023 година.

Преди да поднови своя контракт с катарския клуб, Шави е получил оферти да поеме Борусия Дортмунд и да стане помощник треньор на Тите в националния отбор на Бразилия.

„AS“ съобщава, че няколко седмици преди да подпише с катарския клуб, Шави е получил много интересно предложение от Борусия Дортмунд. Германският отбор му е предложил тригодишен договор.

Шави е получил още едно обаждане, което го е изненадало. От Бразилската футболна конфедерация са се свързали с него, за да му предложат възможността да бъде първи асистент на Тите до Световното първенство в Катар през 2022 година, а след това да застане начело на „селесао“.

Шави е отхвърлил и двете оферти, тъй като намерението му е след Ал-Сад да бъде треньор на Барселона.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА