Last news in Fakti

30 Май, 2021 05:14 1 430 0

Парма чака отговор от Джанлуиджи Буфон

  • буфон-
  • отговор-
  • оферта-
  • парма-
  • серия а-
  • ювентус

Изпадналият от "Серия А" тим се надява да привлече легендарния страж

Парма чака отговор от Джанлуиджи Буфон - 1
Снимка: БГНЕС

Изпадналият от Серия "А" Парма се опитва да привлече легендата Джанлуиджи Буфон. На "Енио Тардини" се надяват, че 20 години след напускането си в посока Ювентус, стражът ще реши да сложи край на кариерата си в клуба, в който тя стартира. Буфон неведнъж е споделял, че в Италия би играл само за Юве и Парма. И "дуковете" правят необходимото да го убедят да се присъедини към отбора и да му помогне бързо да спечели промоция за елита.

Новият треньор на Парма Енцо Мареска е бивш съотборник на Буфон в Ювентус и това може да изиграе голяма роля в преговорите. Стражът обаче има и няколко предложения от чужбина. Едното със сигурност е от Олимпиакос.

43-годишният вратар заяви наскоро, че ако не получи оферта, която да го мотивира, е готов да спре с футбола. Това обаче едва ли ще се случи, защото доста клубове се стремят да привлекат бившия италиански национал и от него зависи да избере с кой от тях да подпише.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА