Last news in Fakti

29 Май, 2021 13:16 1 529 0

Лучано Спалети е новият треньор на Наполи

  • спалети-
  • наполи-
  • треньор-
  • договор

Популярните журналисти Джанлука Ди Марцио и Фабрицио Романо информираха, че специалистът вече е подписал договор до 2023 година с клуба от Неапол

Лучано Спалети е новият треньор на Наполи - 1
Снимка: БГНЕС

Лучано Спалети е новият треньор на Наполи. Популярните журналисти Джанлука Ди Марцио и Фабрицио Романо информираха, че специалистът вече е подписал договор до 2023 година с клуба от Неапол. До броени часове новината ще бъде потвърдена официално.

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис лично е взел решението да назначи Спалети на мястото на Дженаро Гатузо, който застана начело на Фиорентина. Де Лаурентис е гарантирал на новия наставник, че ще разполага с достатъчно средства, за да подсили тима в зоните, в които изпитва трудности.

62-годишният Спалети за последно водеше Интер, но "нерадзурите" го уволниха през 2019 година. Въпреки това, неговият договор не беше прекратен и той получаваше заплата от миланския гранд.

Наполи финишира на пето място в Серия "А" и ще участва в Лига Европа през новия сезон. "Адзурите" се провалиха в последния кръг, завършвайки 1:1 у дома с Верона, и пропуснаха възможността да се класират за Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА