7 Юни, 2021 19:45 1 593 0

Николай Киров: Сега започва най-трудното - Лигата на конференциите

  • киров-
  • арда-
  • чужденци-
  • селекция-
  • лига на конференциите

"Възможно е да се ориентираме към чужденци", призна наставникът на Арда

Николай Киров: Сега започва най-трудното - Лигата на конференциите - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Арда Николай Киров заяви, че след добрия сезон за тима му, сега започва най-трудното - участието в Лигата на конференциите. Специалистът говори пред БНТ, като допълни, че е възможно клубът да прибегне до привличането на повече чужденци заради евротурнирите.

"Все още си мисля, че можехме да се представим и по-добре този сезон. Това, което направихме, се дължи най-вече на старанието на футболистите, както и на спокойствието, което ни дава ръководството. Сега идва по-трудното - Лигата на конференциите".

"Самото участие в Европа е коренно различно от участието в нашия шампионат. Доста промени претърпя Арда в тази година. Хубавото беше, че имаше 7 двубоя, които да доиграем от миналата година, за да мога да преценя от какви играчи се нуждаем.

"Футболистите разбраха идеите, които ние имахме като треньорски екип и успяхме да постигнем тези резултати. Българските състезатели при нас винаги са първа опция. На някои постове обаче има дефицит от такива играчи у нас и е възможно да се ориентираме към чужденци", каза Белия.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА