Last news in Fakti

2 Март, 2013 14:29 899 0

Нов скандал се завихря в Интер

  • интер-
  • страмачони-
  • касано-
  • скандал
Нов скандал се завихря в Интер - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Огромен скандал в лагера на Интер преди важния мач с Катаня , разкри “Гадзета дело Спорт”. В днешния си брой изданието публикува материал, в който разказва, че вчера звездата Антонио Касано и наставникът Андреа Страмачони почти са се сбили след вчерашната тренировка.

Двамата се обиждали и заплашвали в съблекалнята пред останалите играчи, като дори започнали да се бутат и само намесата на Деян Станкович и тим-мениджъра Иван Кордоба е предотвратила бой между нападателя и старши-треньора.
 
Това почти сигурно ще коства изваждане на скандалния играч от групата за срещата с тима от Сицилия. Днес се очаква лично собственикът на “нерадзурите” Масимо Морати да се появи в базата и да се опита да помири двамата, а също така да реши и какво ще наказанието за родения в Бари футболист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА