Last news in Fakti

3 Март, 2013 19:59 876 1

Тотнъм спечели в дербито с Арсенал

  • тотнъм-
  • арсенал-
  • премиър лийг
Тотнъм спечели в дербито с Арсенал - 1
Снимка: Гарет Бейл, ЕПА/БГНЕС

Тотнъм спечели дербито на Северен Лондон срещу Арсенал с 2:1 в среща от от 28-ия кръг на Премиър лийг, играна на стадион "Уайт Харт Лейн". 

Звездата на "шпорите" Гарет Бейл бе точен в 37-ата минута, след като бе изведен перфектно от Гилфи Сигурдсон и пусна топката покрай Шчесни за 1:0.

Само две минути след това по идентичен начин Скот Паркър изведе Аарън Ленън зад отбраната, крилото на Тотнъм финтира стража на Арсенал и изпрати топката в мрежата на "артлеристите" за 2:0.

В 51-ата минута Пер Мертезакер намали, след като засече с глава центриране на Тио Уолкот, топката рикошира в Гарет Бейл и влезе във вратата на Лорис - 2:1.

Все пак "белите" се затвориха добре и удържаха минималната си преднина, за да се дигнат до третото място, на две точки пред преследвачите от Челси и на цели 7т. от тима на Арсен Венгер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 п1

    0 0 Отговор
    мисля че е 2:1