Last news in Fakti

4 Март, 2013 12:26 2 180 0

Прогнозата на Факти.бг за 04.03.13

  • прогнозата-
  • факти-
  • сити-
  • вила-
  • премиър лийг
Прогнозата на Факти.бг за 04.03.13 - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Закъсалият Астън Вила посреща на своя "Вила Парк" Манчестър Сити в последен двубой от 28-ия кръг на Премиър лийг.

Домакините се представят неубедително от началото на сезона и към момента се намират в зоната на изпадащите на незавидното 18-о място във временното класиране с едва 24 точки в своя актив, спечелени след пет победи, девет равенства и тринадесет поражения, при 26 вкарани и 52 получени попадения.

В последните си пет двубоя от лигата "виланите" записаха една победа, две равенства и две поражения. 

Мениджърът на Астън Вила Поул Ламбърт няма да може да разчита на контузените Марк Олбрайтън, Ричард Дън, Гари Гарднър, Крис Хърд и Стилиян Петров, който се лекува от левкимия. Очаква се обаче напълно готови за игра да бъдат Дарън Бент, Шей Гивън и Рон Влаар.

"Гражданите" от своя страна са основният конкурент на Манчестър Юнайтед за титлата, като заемат 2-о място във временното класиране с 56 точки в своя актив, спечелени след 16 победи, 8 равенства и само 3 загуби, при голова разлика 50:24.

В последните си пет двубоя от шампионата Сити записа две победи, две равенства и една загуба.

Роберто Манчини няма да може да използва Майка Ричардс, докато Гарет Бари също остава под въпрос. Очаква се след травма в игра обаче да се завърне пилонът в защитата на "гражданитъе" Венсант Компани.

Ние от екипа на Факти.бг сме доста убедени, че Манчестър Сити ще запише успех в този мач, с който ще продължи да преследва "червените дяволи".

Различните букмейкъри дават ставки за знак 2, които варират между 1,5-1,6. За по-смелите бихме предложили да пробват и азиатски хандикап за победа с повече от гол на "гражданите".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА