5 Март, 2013 13:50 687 0

Ники Михайлов: Нямаме никакъв късмет!

  • ники михайлов-
  • вратар-
  • твенте-
  • загуба-
  • късмет
Ники Михайлов: Нямаме никакъв късмет! - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Твенте Николай Михайлов се надява отборът да прекъсне лошата серия и отново да се намеси в борбата за медалите в холандското първенство.

Домакинското поражение от Аякс с 0:2 в събота донесе много негативи на българина, който допусна гол от 30 метра още в четвъртата минута.

"Не можах да повярвам, че топката влезе във вратата ми. Следях движението й, но не успях да реагирам добре, защото тя буквално зави в последния момент", коментира ситуацията Михайлов.

"В последно време нямаме никакъв късмет. Надявам се с този мач, лудият период за нас да приключи", допълни той.

След попадението обаче феновете на Твенте започнаха да скандират името на резервния вратар и клубна легенда Сандер Бошкер.

"Привържениците имат право да изразят своето мнение. Те много обичат Сандер. Пееха неговото име и не виждам нищо лошо в това. Не се чувствам жертва. Това е част от играта. За съжаление целият отбор се провали, което е жалкото. Вече е време да покажем, че не сме млади момчета. Трябва да се вдигнем и да се държим като лидери", каза още българинът.

Твенте все още няма победа в Ередивизие от началото на 2013 госина, а след седем мача без успех се свлече на пето място с 44 точки или на 9 точки зад лидера ПСВ Айндховен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА