2 Октомври, 2021 20:25 1 813 1

Найден Найденов демонстрира самочувствие. Вярва, че можем да бием и Бразилия

  • българия-чехия-
  • найден найденов-
  • световно първенство по волейбол-
  • младежи-
  • бразилия

"След първи гейм се видя, че трябваше да се направят промени", заяви специалистът след победата ни над Чехия

Старши треньорът на България Найден Найденов говори след победата над Чехия с 3:1 на световното първенство за младежи до 21 години.

“Въпросът е, че успяхме и ние да намалим грешките. И с това спечелихме. Запазихме самообладание. След първи гейм се видя, че трябваше да се направят промени. Радвам, се че тези момчета, които ги вкарах в игра се справиха и променихме голямата игра. Имахме проблем с изграждането на тройния блок и контри. Това е недопустимо. Може би щяхме да решим нещата по-бързо, но важното е, че победихме. Защо да не победим и Бразилия, ако играем с тях?”, заяви Найден Найденов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    0 0 Отговор
    Хайде Найденов.