Last news in Fakti

12 Октомври, 2021 20:00 2 179 0

Звезда на Интер е пред напускане, ако не получи увеличение

  • интер-
  • николо барела

Италианецът има всички основания, за да претендира за по-висока заплата

Звезда на Интер е пред напускане, ако не получи увеличение - 1
Снимка: БГНЕС

Една от най-големите звезди в шампионския отбор на италианския Интер - Николо Барела, настоява за увеличение на заплатата след страхотната година, която изпраща. Според Corriere dello Sport обаче, преговорите не вървят добре и не е изключено скоро да си потърси нов отбор.

Европейският шампион с екипа на „Скуадра адзура“ в момента получава около €2 млн. на сезон, откакто пристигна на „Джузепе Меаца“ от тима на Каляри преди година. Желанието на халфа е за поне тройно увеличение с оглед факта, че се превърна в един от най-добрите асистенти в Серия А.

Очакванията на Барела са за €6 млн. на сезон, докато от Интер се смята, че предлагат сума между €4-4,5 млн. Това е доста голяма разлика и едва ли самият той би се примирил на тези условия.

Междувременно плеймейкърът е обвързан с договор до лятото на 2024 г., така че в лагера на „нерадзурите“ определено би трябвало да се чувстват в по-силната позиция.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА