Last news in Fakti

5 Април, 2013 12:17 918 0

Спас Делев е "заподозрян" в запой

  • делев-
  • запой-
  • купон-
  • цска
Спас Делев е "заподозрян" в запой - 1
Снимка: БГНЕС

Шефовете на ЦСКА са започнали разследване срещу нападателя на тима Спас Делев, предаде "Меридиан мач".  До тях е достигнала информация, че дребосъкът от село Ключ е купонясвал в дискотека часове преди злополучния мач с Локомотив (Сф).

В момента ръководството не е напълно сигурно, че Делев е нарушил режима, но слабата му игра срещу "железничарите" подхранва съмненията. Според твърденията, нападателя е бил забелязан в благоевградска дискотека заедно с капитана на тима Иван Бандаловски. Той обаче бе наказан за срещата и ще отърве санкцията. 

Ако се докаже, че Спас е нарушил режима, той със сигурност ще бъде глобен жестоко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА