Last news in Fakti

6 Април, 2013 11:50 1 019 0

От Нюкясъл се чудят как да спрат Берба

  • бербатов-
  • нюкясъл-
  • фулъм
От Нюкясъл се чудят как да спрат Берба - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

Страх от Димитър Бербатов тресе Нюкасъл ден преди двубоя между двата състава. Срещата е утре от 18:00 часа нa “Спортс Дайрект Арена”. Мениджърът на “свраките” Алън Пардю се чуди как да обезвреди българският нападател, който се намира в страхотна форма и бе избран за номер 3 на месеца във Висшата лига.
 
"Очакваме от Брайън Руис и Димитър Бербатов да играят като нападателите на Бенфика (Нюкасъл загуби с 1:3 от португалците в четвъртък), когато излезем срещу Фулъм. Бербатов ни причини доста проблеми на техния стадион и е страхотен играч. Трябва да сме сигурни, че сме се погрижили за него, иначе може да имаме проблеми", сподели Пардю. 
 
"Ще се наложи да се справим с напрежението срещу Фулъм и съм сигурен, че имаме силите да заемем позиция, която ни оставя във Висшата лига и догодина", каза още той.
 
Фулъм победи Нюкасъл през декември у дома, а Бербатов бе един от най-добрите на терена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА