Last news in Fakti

7 Април, 2013 20:00 3 734 1

Нюкасъл наказа Фулъм в 93-ата минута

  • фулъм-
  • нюкасъл-
  • бербатов
Нюкасъл наказа Фулъм в 93-ата минута - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Отборът на Фулъм изпусна точката срещу Нюкасъл, губейки с 0:1 при гостуването си на "Спортс Дайрект Арена" в мач от 32-я кръг на Премиършип.

За гостите участие записаха и двамата българи в състава - Димитър Бербатов и Станислав Манолев, но дори и те не успяха да предотвратят поражението на тима си.

Бербо изигра пълни 90 минути, докато Манолев бе заменен в 80-ата от Уго Радайега.

Домакините бяха по-активни на терена през целия мач, като през първата част няколко добри възможности пропусна Папис Демба Сисе.

През второто полувреме головите положения за Фулъм бяха твърде малко, а най-чистото от тях пропусна Бербо, който стреля с глава в 68-ата минута.

Нюкасъл пък нацели гредата няколко минути по-рано, чрез Ритер и Сисе.

Към края на двубоя Бербатов покрещя на норвежеца Рийзе, който не му подаде и стреля встрани от вратата на домакините.

В последните минути Амеоби, Сисе и Марво бяха близо до гола за Нюкасъл, но и те не успяха да разбият нулевото равенство.

Гол все пак падна и той бе в мрежата на гостите от Фулъм. В 93-ата минута големият длъжник Папис Сисе получи сгоден пас от Кабай и този път не сгреши и простреля вратата на Фулъм за 1:0.

"Котиджърс" остават на 10-а позиция във временното класиране с 39 точки, докато Нюкасъл е 13-и, с три по-малко.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kirykov

    0 0 Отговор
    Кой е тоя Бербатов?Да не е оня ,дето отказа да играе за България?