Last news in Fakti

30 Ноември, 2021 17:00 1 379 5

„Сини“ фенове се готвят да щурмуват стадиона на Царско село, въпреки забраната

  • левски-
  • царско село

Привърженици на Левски може и да намерят начин, за да гледат срещата

„Сини“ фенове се готвят да щурмуват стадиона на Царско село, въпреки забраната - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще гостува на Царско село в 17 кръг от Първа лига, но от лагера на домакините обявиха, че ще затворят стадиона си за привърженици с оглед сложната епидемична обстановка в страната. Това обаче може и да не спре привържениците на „сините“, които, според „Мач Телеграф“, ще щурмуват стадиона, пише „Топспорт“.

Подобни действия вече предприеха симпатизанти на Локомотив София, като се възползваха от високите дървета зад една от двете врати на стадиона.

Срещата ще се проведе от 17:30 часа на 1 декември.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Репортаж

    2 3 Отговор
    Кадри от нахлуването ще бъдат излъчени по Милко и Морко ТВ!
  • 2 ДПС1948

    6 4 Отговор
    Днес цялата пропаганда на ФК Тире се включи в общ хор да пее как няма значение загубата от втория отбор на Разград! Ще си играйкаме, докато Матей взема по 40 000 ЕВРО всеки месец...
  • 3 Левскар

    3 2 Отговор
    Това е просто безобразие футболен отбор без да е наказан да не пуска феновете на стадиона. Хайде остави ни нас, но собствените фенове? Този отбор няма място в А група! Любо къде спиш как позволяваш такава простотия?
  • 4 Алфа Вълкът

    4 4 Отговор
    Таман ще им е на лефскарите, на 20м от стадиона пасат говеда има идеална гледка към терена! Да не си мислите, че се базикам? Там съм редил камък, не го зная бачка ли още Гьорев, да е жив и здрав!
  • 5 Теко

    5 2 Отговор
    Само така напред с рога и копита