Last news in Fakti

30 Ноември, 2021 19:45 1 024 1

Берое се върна в топ 6 след успех над Славия

  • берое-
  • славия

Мястото на „белите“ в горната половина на таблицата вече е под заплаха

Берое се върна в топ 6 след успех над Славия - 1
Снимка: Fakti.bg

Берое постигна много важна победа в преследването на класиране в топ 6, като този път срази с 2:1 тима на Славия, за да измести Локомотив Пловдив, макар и временно от мястото.

Мартин Камбуров вкара дежурното си попадение за „заралии“, като този път демонстрира завидна техника на малко пространство в наказателното поле, за да открие резултата в 34'.

След почивката Питър Макрилос се измъкна от опеката на защитниците, за да стреля мощно в близкия ъгъл на вратата на Генадий Ганев и възстанови равенството.

Тунгара обаче имаше друг план за развоя на срещата и вкара победното попадение след дълъг спринт и добър пас от Льобон в 70'. Разбира се и гредата изигра роля, за да може топката да мине от вътрешната страна на мрежата зад Вуцов.

Интригата приключи десетина минути преди края, когато Ертан Томбак си изкара директен червен картон за много грубо нарушение срещу Александър Василев. Първоначално главния съдия Иванов вдигна само жълт картон, но намесата на ВАР промени мнението му, за да изгони турчина.

Берое вече има 24 точки в актива си, като вече е само на 3 от Славия. Локомотив обаче има пряк сблъсък с Черно море и със сигурност ще се опита да си върне шестото място.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаглей

    4 0 Отговор
    Честито Венци