Last news in Fakti

8 Декември, 2021 23:15 2 711 1

Тежък сняг отложи мач от Шампионската лига

  • аталанта-
  • виляреал-
  • шампионска лига-
  • сняг

Срещата ще се изиграе ден по-късно

Тежък сняг отложи мач от Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Срещата между Аталанта и Виляреал в Шампионската лига ще се изиграе ден по-късно в 17:30 часа българско време, защото мачът днес нямаше как да започне поради тежката снежна покривка на стадиона в Бергамо, научихме от УЕФА.

Домакините се опитаха да вкарат терена в нужния стандарт, а червената топка бе налице, но нищо от това не спря снега, който не спираше да вали на големи парцали от небето, ако ни позволите народния израз.

Залогът в срещата е изключително висок, защото е част от най-оспорваната Група F, където всеки един от двата тима има шанс, за да се класира във фазата на елиминациите в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дидо

    1 0 Отговор
    Бат Венци играе на всякакъв терен.Стадиона на СИКаджийте е блато.