Last news in Fakti

14 Декември, 2021 19:00 1 785 3

Стяуа отхвърли €7,5 млн. оферта за „румънския Мбапе“ от Арсенал

  • янис стоика-
  • стяуа-
  • арсенал

Младежкият национал бързо се превръща в един от най-големите таланти на северната ни съседка

Румъния изглежда продължава да развива своите младежки футболни школи, щом юноши на местните клубове биват сравнявани не на шега със суперзвезди от ранга на Килиан Мбапе. Един от грандовете дори си позволи да отхвърли оферта в размер на €7,5 млн. за перлата в тима си Янис Стоика, научихме от Goal.com.

19-годишният младежки национал е един от водещите реализатори на румънския гранд от старта на сезона, като лично собственикът на клуба Джиджи Бекали обяви, че е пренебрегнал оферта от английския Арсенал за него.

Искам €10 млн. плюс 20% от негов бъдещ трансфер“, каза Бекали пред изданието, обявявайки цената на Стоика.

Момчето по презумпция се подвизава на дясното крило, но в няколко мача за Стяуа го видяхме и на върха на атаката. Това все пак е качество, което се цени високо в съвременния футбол, в който играчите няма как да просперират, ако не могат да се адаптират към различните тактически схеми на своите треньори.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТРОЙ40

    1 1 Отговор
    Имаше един и при нас "Шуменския Деко", а румънците пак са по-напред с тоя дихател...
  • 2 Мурджо Стоилов

    4 2 Отговор
    Ако беше в Динамо го продавах за 1милион турски лири
  • 3 Манджа с грозде

    1 1 Отговор
    Имаме си Шуменския Деко, БГ Меси, Алвеша, БГ Роналдо, Бижутера, Мечката, Мечо, Топчо, Русия, Бадема, Бандата, Крачуна, Караджата, Малкия шивач, Електричката, Пелето, Бабангида.....