Last news in Fakti

21 Януари, 2022 00:00 996 1

10 от Лече поизпотиха Рома на 1/8-финалите за Купата

  • рома-
  • лече-
  • купа на италия

„Римските вълци“ трябваше да гонят обрат

10 от Лече поизпотиха Рома на 1/8-финалите за Купата - 1
Снимка: БГНЕС

Рома трябваше да преследва обрат срещу скромния тим на Лече в турнира за Купата на Италия и за късмет на феновете той бе постигнат, макар и с доста труд.

Калабрезе откри резултата за гостите в 14', а малко преди почивката Кумбула успя да възстанови паритета, с което даде нужната увереност на „римските вълци“ за след паузата.

Тами Ейбрахам направи обрата пълен в 54', а скоро след това Гарджуло си изкара два жълти картона в рамките на 2 минути, за да остави отбора си с човек по-малко за оставащия половин час.

Едва в 81' спорът окончателно приключи, благодарение на Шомуродов, който се възползва от отличен пас на Хенрик Мхитарян.

Рома в крайна сметка се класира за 1/4-финалите, където ще мери сили с Интер.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стефенсон

    0 0 Отговор
    а 11