Last news in Fakti

23 Януари, 2022 20:15 1 105 0

Реал Мадрид и Елче си спретнаха ново зрелище за масите

  • реал мадрид-
  • елче

„Кралския клуб“ се измъкна от поражението с нови голове в последните минути

Реал Мадрид и Елче си спретнаха ново зрелище за масите - 1
Снимка: БГНЕС

Елче се превърна в най-необичания костелив орех за Реал Мадрид този сезон, като във втори пореден мач в рамките на седмица „кралския клуб“ не успява да стигне до победата в рамките на редовното време.

Карим Бензема пропусна от дузпа в 33', за да подскаже, че не ни очаква поредната рутинна победа за „белия балет“.

Лукас Бойле даде аванс на гостите малко преди почивката, за да накара Карло Анчелоти да си заслужи заплатата на почивката.

Италианецът обаче явно не е казал правилните неща на своите играчи, защото Пере Мия удвои аванс на Елче в средата на второто полувреме, за да сложи едната ръка на тима си върху трите точки.

Лука Модрич обаче имаше други планове за срещата, като този път той бе точен от бялата точка в 82', за да вдъхне увереност на съотборниците си, че драмата от турнира за Купата на краля преди няколко дни може да се повтори.

Едер Милитао пък изравни с гол в 92' с глава, което автоматично даде безброй идеи за заглавия на журналистите по цял свят, макар и със сигурност нито един да не е посмял да пише преди последния съдийски сигнал.

Той все пак дойде след петте добавени минути, а точките официално бяха поделени между двата достойни опонента. Реал така възстанови аванса си от 4 точки на върха пред Севиля, докато Елче се отдалечи на 5 от зоната на изпадащите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА