Last news in Fakti

24 Февруари, 2022 21:30 649 2

Финансовата криза не успя да извади Sofia Open от календара на ATP

  • sofia open-
  • яник синер

Асоциацията потвърди организацията за седмия пореден турнир от сериите 250

Финансовата криза не успя да извади Sofia Open от календара на ATP - 1
Снимка: БГНЕС

Най-големият тенис турнир, който се провежда на територията на България - Sofia Open, официално остава в календара на ATP за настоящия сезон, обявиха организаторите.

Състезанието от сериите 250 ще се проведе за седма поредна година в столичната зала „Арена Армеец“ в периода 26 септември - 2 октомври.

Опасенията бяха, че лошите финансови резултати в последните няколко издания могат да попречат на организацията, но изглежда надеждите са, че пандемията ще отпусне хватката си върху спорта, особено с оглед отпадането на задължителния „зелен сертификат“ у нас.

Яник Синер се превърна в доминиращата сила на Sofia Open, печелейки индивидуалната надпревара в две поредни години.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алиен

    1 0 Отговор
    Това е добре!

    Коментиран от #2

  • 2 Komapak

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Алиен":

    И кое е добре? Синер печели две години подред. Смях в залата. Каквато ни държавата, такива ни и турнирите! Една идея по-добре от целогодишния Шарм ел шейх.