Last news in Fakti

24 Март, 2022 19:30 3 924 0

Сърдитият Месут Йозил получи най-тежкото наказание от Фенербахче

  • месут йозил-
  • фенербахче

Световният шампион продължава да дълбае дъното с изявите си във футбола

Сърдитият Месут Йозил получи най-тежкото наказание от Фенербахче - 1
Снимка: БГНЕС

Месут Йозил може и да е световен шампион с екипа на Германия, може и да държи купища рекорди за асистенции в цветовете на Реал Мадрид и Арсенал, но характерът му е това, което го превръща в един от символите на недисциплинираните футболисти по света. Доказателство за това е поредното му изключване от отбор, като този път от Фенербахче решиха, че няма повече да разчитат на него през този сезон. Това поне твърдят турски издания, цитирани от Sportal.

Твърди се, че плеймейкърът е влязъл в открит конфликт със старши-треньора Исмаил Картал, след като си позволи да го смени на полувремето в мача срещу Коняспор. С това си действие халфът се е превърнал в персона нон грата в турския гранд и по всяка вероятност няма повече да играе за клуба.

С подобна санкция е и националът на Турция Йозан Туфан, който пък закъсня за разбор преди въпросната среща, но вероятността той да получи втори шанс е по-голяма от тази на Месут Йозил.

Припомняме, че през миналата година един от най-скъпоплатените футболисти в историята разгневи мениджъра на Арсенал Микел Артета до такава степен, че той дори не го картотекира за началото на кампанията, а през зимата договорът му бе прекратен.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА