15 Май, 2022 11:02 1 750 0

Ритник в топките спря последния в Серия А от триумф на „Стадио Олимпико“ над Рома (ВИДЕО)

  • рома-
  • венеция

Подобни нарушения някога бяха запазена марка на Пепе от Реал Мадрид

Ритник в топките спря последния в Серия А от триумф на „Стадио Олимпико“ над Рома (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Рома и Венеция завършиха 1:1 в последното домакинство за сезона за „римските вълци“, като Софиан Кийине сътвори най-голямата глупост, която сме виждали от дните на Пепе в Реал Мадрид.

Полузащитникът на „летящите лъвове“ реши при една спорна ситуация в 31' да изрита в топките Лоренцо Пелегрини, демонстрирайки проява на изключително слаб характер. ВАР се намеси в ситуацията, защото в реално време реферите на терена не забелязаха какво причини болката на звездата на „римските вълци“, но Соца нямаше нужда от много повторения, за да види, че има нужда от червен картон срещу Кийине.

Преди това още в началните секунди на мача Давид Окереке откри резултата за гостите, макар сезонът за отбора му официално да приключи преди началото на срещата. Венеция изгуби шансове за оцеляване, след като Салернитана по-рано записа равенство с Емполи.

Тимът на Жозе Моуриньо все пак намери път край окупиралия се съперник, за да стигне поне до точка с попадението на Елдро Шомуродов в 76'.

След последния съдийски сигнал играчите на Рома си взеха сбогом със своите фенове на „Стадио Олимпико“, но борбата за място в топ 6 ще трябва да продължи до последния кръг.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА