15 Май, 2022 14:32 5 092 1

Само трима души от този отбор на Манчестър Юнайтед влизат със сигурност в плановете на Ерик тен Хаг

  • ерик тен хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • диого далот-
  • кристияно роналдо-
  • бруно фернандеш

Нидерландецът съвсем скоро ще трябва да се заеме със селекцията в клуба

Само трима души от този отбор на Манчестър Юнайтед влизат със сигурност в плановете на Ерик тен Хаг - 1
Снимка: БГНЕС

Ерик тен Хаг се очаква да пристигне официално в Манчестър Юнайтед в близките седмици, а с това сериозната работа трябва да започне, защото отборът удари дъното през настоящата кампания. O Joto публикува днес много кратък списък от играчи, на които нидерландецът е готов да разчита догодина, независимо, че все още не е имал възможност да ги тренира.

Едва ли е изненада, че първите двама са Кристияно Роналдо и Бруно Фернандеш. Португалците са практически единствените полеви играчи, които се бореха почти през целия сезон, за да оправдаят доверието и статута си на „Олд Трафорд“. Бруно може би отчете известен регрес през изминалите два месеца, но генерално погледнато той е основна съставна част на тима от самото си пристигане насам.

Третият е може би малко по-изненадващ състезател в този списък - Диого Далот. Той също е португалец, но реномето му все още не е чак толкова стабилно, колкото на двамата му големи от по-предни позиции. Крайният бранител прекара един отличен сезон под наем в Милан, а през настоящата кампания измести трайно Аарън Уан Бисака от поста на десния бранител.

Странното обаче е, че изданието не добави Давид Де Хеа в импровизирания списък на Тен Хаг. Испанският вратар е най-опитната фигура при „червените дяволи“ и в прекалено много мачове само той бе разликата до разгрома от голяма част от съперниците в шампионата. Ние смело бихме предположили, че той ще бъде твърд титуляр и при новия наставник.

Всички останали, начело с Хари Магуайър, имат поводи за притеснение, защото промяната в Манчестър Юнайтед е неминуема. Ръководството вече заяви намеренията си да даде картбланш за действие на Ерик тен Хаг, за да взима решения в дългосрочен план, така че очакваме поне 5-6 души да си тръгнат през лятото и най-малкото още толкова нови да дойдат на техните места.

Идните няколко месеца ще са особено интересни на „Олд Трафорд“.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 САФ

    2 1 Отговор
    Аз бих запазил и Мактоминей и Санчо, задължително.