Last news in Fakti

15 Май, 2022 17:02 1 098 1

Манчестър Юнайтед се интересува от световен шампион в лагера на Челси

  • н'голо канте-
  • челси-
  • манчестър юнайтед

„Червените дяволи“ ще минат през сериозно преструктуриране през лятото

Манчестър Юнайтед се интересува от световен шампион в лагера на Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед е на прага на сериозно преструктуриране през лятото, след като Ерик тен Хаг официално поеме клуба, а това минава през задължителни кадрови промени с оглед кошмарната игра на тима през почти целия сезон. Mirror твърди, че една от опциите за халфовата линия на „червените дяволи“ е световният шампион от лагера на Челси - Н'Голо Канте.

31-годишният французин все по-често остава на резервната скамейка за „сините“ при Томас Тухел за сметка на Матео Ковачич, но немалко анализатори смятат, че това лишава отбора му от енергията, която винаги е носил на отборите си Канте.

Юнайтед междувременно страдат точно от липсата на хора, които са способни да тичат в хода на целия мач, но в същото време да притежават нужната техника, за да влияят върху играта в предни позиции.

Скот МакТомини, Фред и Неманя Матич отстъпват категорично на Н'Голо Канте по отношение на дрибъла, а в дефанзивен план единственото им предимство пред него е ръстът.

Французинът има договор на „Стамфорд Бридж“ до 2023 г., което означава, че цената му няма да е чак толкова висока, колкото бе преди година или две, но все пак се очертава да бъде над €40 млн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    1 1 Отговор
    "една от опциите за халфовата линия на „червените дяволи“ е световният шампион от лагера на Челси - НГоло Канте" - да забравят! смешници...