Last news in Fakti

16 Май, 2022 16:02 662 1

Шави възнамерява да върне трофеите на „Ноу Камп“ още през идния сезон

  • шави-
  • барселона

„Каталунците“ преминаха през една от най-тежките си години в новата история на клуба

Шави възнамерява да върне трофеите на „Ноу Камп“ още през идния сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона изпраща една от малкото си години в исторически план, в която така и не бе спечелен нито един трофей. Старши-треньорът - Шави, обаче е уверен, че това ще се промени още догодина, пише Marca.

Наставникът на „каталунците“ е доволен от постигнатото, откакто се присъедини в средата на сезона след уволнението на Роналд Куман, макар да е таял надежди, че ще успее да пребори Реал Мадрид за титлата.

През януари бяха привлечени редица офанзивни фигури в лицата на Феран Торес, Пиер-Емерик Обамеянг и Адама Траоре, но мнозинството от анализатори е категорично, че тимът има най-вече нужда от нови класни лица в отбрана. Единствено Жорди Алба е считан за играч с нужната класа, докато всички останали демонстрират прекалено често слабости, които костват точки на тима.

Лятото ще е доста любопитно за Барса, защото официално клубът не разполага с особено сериозен бюджет за трансфери, но пък се оказва една отлична дестинация за свободни агенти. Първите пристигнали изглежда ще бъдат Франк Кеси от Милан и Андреас Кристенсен от Челси.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Madridas

    1 0 Отговор
    Със сигурност ще спечелят Хуан Гампер