Last news in Fakti

20 Май, 2022 16:21 1 970 6

Бесният Тити: Този път няма да простя!

  • константин папазов-
  • баскетбол-
  • левски

Треньорът на баскетболния Левски с емоционална пресконференция след служебното изхвърляне на тима от баскетболния полуфинален плейоф

Бесният Тити: Този път няма да простя! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на баскетболния Левски Константин Папазов даде емоционална пресконференция след решение на федерацията да присъди три служебни загуби на "сините" и да ги изхвърли от борбата за титлата в плейофите през настоящия сезон, пише БЛИЦ.

Повод за това бе липсата на платена такса за лицензиране на крилото на шампионите Йордан Минчев, за което от Левски твърдят, че не са били уведомени в срок.

Папазов определи това като "изключително арогантна постъпка на хората от федерацията" и се закани, че този път няма да прости и заплаши със съд.

Баскетболният специалист бе изключително емоционален, разказа за трудностите, които е преживял, за да спаси клуба и подчерта, че с решението на федерацията категорично е бил разбит митът, че Константин Папазов дърпа конците в родния баскетбол.

Специалистът на няколко пъти получи крампи в крака при резки движения на стола.

"Бях убеден, че няма да се насълзявам. Днес е денят на спасението на българския баскетбол. Асен е олицетворение на отбора на Левски, който в последните четири месеца не е получавал заплати. Не знам някой някъде да е плакал, да е бил против клуба. Баскетболистите на Левски са 15 на брой и смятам, че само Левски може да постигне такова нещо. Това е феномен, както е феномен цялостното поведение на играчите. Аз вчера осъзнах, колко съм улегнал и забравил истинската битка. Вчера може би изненадващо и за моите играчи, аз бях готов да простя. Не Асен, а целият отбор беше категоричен, че това е подигравка и унижение. Каквото и да се случва, накрая винаги аз съм отстъпвал.

От снощи се разби поредният мит в българския баскетбол. Трябваше да минат много години, за да се докаже, че българският баскетбол не се командва от Тити Папазов, а от Елеонора Рангелова. Тя мисли единствено и изцяло за своето присъствие на европейските терени, което си е заслужила явно.

Изключителна пошлост, мерзост и елементарщина е да изчакаш Тити да остане сам и тогава да си развяваш сам... Не, господа, вие трябваше да бъдете толкова принципни към Тити и към Левски, когато рафинерията е зад Левски. Защо тогава нямахте честта и достойнството да искате правдата? Защото тогава бяхте наведени, свикнали сте да бъдете наведени. Аз обаче не съм сам, а с истината зад гърба си", заяви Папазов.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    13 0 Отговор
    Пак ли рони сълзи?Да се държи като мъж.
  • 2 хаха

    20 0 Отговор
    Нали го даваш баровец бе , ревльо ? Как така нямате пари да платите такса от 400 евро за правата на играча? Бръмчиш с поръчков джип, паркираш където свариш по тротоарите в центъра на София, а отгоре на всичко го раздаваш и акционер в Левски, държиш 30% . И нямате пари ли?! Айде отивей да ревеш другаде, вината си е ваша. Проблемът е че в Левски сте свикнали както футболния отбор да дължи пари и да не плаща и никой да ви казва нищо
  • 3 7.62

    12 0 Отговор
    Ей ревльо , а стига вече фъндъци !!!
  • 4 Знаете ли

    9 0 Отговор
    кой е любимия десерт на Тити?Реване!
  • 5 Мамул

    5 0 Отговор
    Този със сигурност има някаква форма на аутизъм
  • 6 Ламбо

    4 0 Отговор
    Kогато рафинерията , разбирай Златев и Боко бяха зад гърба ти беше курназ , а сега ревеш . Трябвало да ги уведомят за лицензирането , ами келеш ти за какво си там ?