Last news in Fakti

7 Август, 2022 18:33 4 198 0

Арсенал има „зелена светлина“ за €70-милионна звезда на Байер Леверкузен

  • муса диаби-
  • байер леверкузен-
  • арсенал

Младокът е сред най-вълнуващите таланти в Бундеслигата

Арсенал има „зелена светлина“ за €70-милионна звезда на Байер Леверкузен - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал е напът да плати €70 млн. за голямата звезда на Байер Леверкузен - Муса Диаби. Това поне твърди Football Insider.

Смята се, че собственикът на „лондончани“ - Стан Крьонке, е отпуснал нужните средства на спортния директор - Еду, за да реализира този трансфер.

Младият френски национал е юноша на ПСЖ, но звездата му изгря именно при „аспирините“, като дори се заговори, че може да „парижани“ си го искат обратно.

Диаби играе на позицията на дясното крило, където по традиция се подвизава Букайо Сака, но любимецът на феновете на „топчиите“ е практически без алтернатива от доста време насам. Единствено Никола Пепе играе в тази зона, но котдивоарецът се превърна в една от най-големите разочарования в историята на клуба с оглед рекордната му покупка преди няколко сезона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА