7 Август, 2022 19:33 1 572 1

Отчаяние в Манчестър Юнайтед: Клубът се насочи към 33-годишен сприхав австриец

  • марко арнаутович-
  • болоня-
  • манчестър юнайтед

„Червените дяволи“ започнаха новия сезон без типичен централен нападател

Отчаяние в Манчестър Юнайтед: Клубът се насочи към 33-годишен сприхав австриец - 1
Снимка: БГНЕС

В Манчестър Юнайтед изглежда цари отчаяние, защото клубът продължава да търси нов централен нападател, наред с всички останали водещи трансферни цели, но малцина досега приеха идеята да носят екипа на клуба. Джанлука Ди Марцио дори днес съобщи, че „червените дяволи“ са се насочили към 33-годишния Марко Арнаутович от Болоня.

Австриецът изглежда отдавна пропиля таланта си с редица скандали на и извън терена. Той бе сочен за един от най-големите таланти в родината си, когато бе привлечен в италианския гранд Интер, но в последствие кариерата му премина през клубове от ранга на Твенте, Вердер Бремен, Стоук Сити, Уест Хям Юнайтед и дори през китайския Шанхай СИПГ.

Юнайтед има спешна нужда от нова централен нападател, защото днес тимът поднови новия сезон без типичен централен нападател, защото Антони Марсиал е контузен, а Кристияно Роналдо се постара публично да демонстрира, че не иска да играе повече за отбора, след което се прибра с подвита опашка, за да понесе конското на Ерик тен Хаг.

Арнаутович е далеч от профила на футболист, който би могъл да реши проблемите на Манчестър Юнайтед пред гола, но с наближаването на края на трансферния прозорец няма да е изненада, ако видим и подобна сделка.

Любопитното е, че играчът е дал съгласието си за трансфера, но Болоня е отказал €8,5 млн., предложени от английския гранд.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буха ха

    5 0 Отговор
    Ами да вземат Тулупа той е велик централен нападател, не пропуска дузпите защото бие докато вкара, говори английски и си тежи на мястото