Last news in Fakti

11 Август, 2022 16:33 1 889 0

Още един нападател на Байерн бяга от клуба в посока Висшата лига

  • джошуа зиркзее-
  • байерн мюнхен-
  • фулъм

Младият нидерландец е отчаян за игрово време

Още един нападател на Байерн бяга от клуба в посока Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС

21-годишният централен нападател Джошуа Зиркзее е напът да се присъедини към състава на Фулъм, съобщи Bild.

Централният нападател на Байерн Мюнхен може да се окаже поредният, който ще търси изход от клуба, но този път причината е, че не получава достатъчно игрови минути на терена.

Зиркзее пристигна в лагера на „баварците“ още като юноша от Фейенорд, но след това бе отдаван под наем на Парма и Андерлехт. За Байерн той има само 17 изиграни мача и то най-често от резервната скамейка.

„Котиджърс“ от друга страна ще търсят заместник на Александър Митрович, който изглежда вече е готов да блесне и на най-високо ниво, но няма как да остане без алтернатива, ако клубът ще цели да си гарантира мястото в елита и догодина.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА