Last news in Fakti

11 Август, 2022 20:33 1 245 1

Стърлинг призна, че си е тръгнал от Манчестър Сити, за да не си губи повече времето

  • рахим стърлинг-
  • челси-
  • манчестър сити

Крилото избра да продължи кариерата си в Челси

Стърлинг призна, че си е тръгнал от Манчестър Сити, за да не си губи повече времето - 1
Снимка: БГНЕС

Рахим Стърлинг се превърна в един от големите трансфери във Висшата лига през това лятото, сменяйки Манчестър Сити с Челси, а пред ESPN той разкри и причината, за да си тръгне от „Етихат“.

Човек винаги иска да е активен. Започнах да усещам, че игровото ми време в Сити започва да се ограничава по различни причина, а аз не можех повече да си позволя да си губя времето. Когато се обърна, не искам да виждам спад, а да продължавам да поддържам същото ниво. Откакто съм на 17 години, съм редовен титуляр. Но да стигна до пика в кариерата си и да не играя редовно е нещо, което не искам да приема. Опитах се да се преборя, за да променя сценария, но не успях“, каза Стърлинг.

Английският национал струваше €56,2 млн. на „сините от Стамфорд Бридж“, като преди това записа над 300 мача за „гражданите“, в които вкара повече от 130 гола и даде почти 100 асистенции. Освен това се окичи с 4 шампионски титли, 5 Купи на лигата, 1 трофей на ФА и 2 купи на Комюнити шиълд.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    2 0 Отговор
    така е. той си решава проблемите, а ние сме донорите. при рома, марина и петер това момше нямаше да е на стамфорд бридж.