Last news in Fakti

29 Август, 2022 15:33 822 0

Челси се интересува от бивш нападател на Манчестър Юнайтед

  • вилфред заха-
  • кристъл палас-
  • челси

„Лондончани“ имат само няколко дни, за да си намерят нов голмайстор

Челси се интересува от бивш нападател на Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Челси планира да инвестира в закупуването на Вилфред Заха преди затварянето на трансферния прозорец, съобщи Guardian.

29-годишният котдивоарец изгради сериозна кариера в скромния Кристъл Палас, но името му придоби популярност, след като през 2013 г. стана част от Манчестър Юнайтед, но така и не се наложи в клуба.

Заха бе преотстъпван на няколко пъти обратно на „орлите“ и за 6 месеца бе част и от Кардиф Сити, докато най-накрая през 2015 г. не бе продаден за постоянно обратно на Палас.

„Сините от Стамфорд Бридж“ междувременно имат отчайваща нужда от нов голмайстор, след като се разделиха с всичките си основни реализатори. Проблемът обаче е, че Вилфред Заха не е типичният централен нападател, а по-скоро се подвизава в зоната на лявото крило.

До края на договора му с тима на Патрик Виейра остават само 10 месеца, което би могло да означава, че цената му ще е доста под пазарната, въпреки че е играч от Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА