4 Юли, 2013 12:44 642 0

Парма привлече Касано в редиците си

  • касано-
  • парма-
  • милан-
  • интер-
  • рома
Парма привлече Касано в редиците си - 1
Снимка: Касано, ЕПА/БГНЕС

Бившият играч на Рома Антонио Касано за пореден път смени клуба си. Той официално вече е играч на Парма.

Всички подробности бяха изпипани и бившият национал на "скуадра адзура" парафира договора си. Сумата по сделката не се посочва.

През последната кампания Касано носи екипа на Интер. Той обаче категорично не попада в плановете на новия наставник Валтер Мадзари. 

Периодът му при "нерадзурите" беше доста турбулентен. Нападателят дори стигна до бой с предишния треньор на тима Андреа Страмачони. 

Още от тогава се знаеше, че който и да е треньор на Интер, няма да разчита на скандалджията. Затова започнаха и преговорите с Парма.

Касано доста е поскитал из отборите по време на кариерата си. Той е играл още за Бари, Рома, Реал Мадрид, Милан и Сампдория.

Официалното му представяне пред медиите ще е в четвъртък. Тогава ще позира с фланелката с номер 99, който му е любим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА