Last news in Fakti

4 Юли, 2013 17:11 548 1

Петрова взе медал от купата на Европейския съюз

  • стойка петрова-
  • купата на европейския съюз-
  • бокс
Петрова взе медал от купата на Европейския съюз - 1
Снимка: БГНЕС

Състезателката на националния отбор по бокс и на клуб "Русе" Стойка Петрова е сигурен медалист от турнира за купата на Европейския съюз, който се провежда в Унгария, съобщиха от русенския клуб.

На четвъртфинала в категория до 51 кг тя е надделяла над съперничката си от Германия Пинар Илмаз.

Българката ще излезе утре на ринга срещу представителката на домакините Каталин Анксин. Ако преодолее и полуфинала, Стойка Петрова ще излезе на финала срещу олимпийската шампионка от Лондон-2012 - Никола Адамс от Великобритания. Другите две състезателки на България - Севда Асенова (48 кг) и Светлана Каменова (60 кг), са отпаднали от надпреварата след загуби съответно от съпернички от Уелс и от Финландия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аноним

    0 0 Отговор
    снимката на Петрова.....