Last news in Fakti

4 Септември, 2022 12:33 3 531 8

Близък приятел на Шумахер: Той е в най-доброто възможно състояние в момента

  • михаел шумахер-
  • жан тод-
  • formula 1-
  • ferrari

Легендата на Formula 1 продължава да се лекува в домашни условия от парализата

Близък приятел на Шумахер: Той е в най-доброто възможно състояние в момента - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Formula 1 - Михаел Шумахер, е в относително добро състояние в момента, по думите на неговия близък приятел - Жан Тод.

Много съм радостен, че феновете в цял свят мислят толкова много за Михаел и постоянно питат за него. На всички искам да съобщя, че той е във вероятно най-добрите и грижовни ръце. Михаел е в най-доброто възможно състояние, ако се съди по настоящото му положение. Освен това е заобиколен от любовта на хората, които го обичат“, каза французинът пред Bild, цитиран от Gong.

Припомняме, че през 2013 г. пилотът на Ferrari претърпя ужасен инцидент по време на ски почивка. Оттогава той е парализиран и близките му правят всичко възможно, за да може да облекчат болките му.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бля,бля

    9 2 Отговор
    Глупости на търкалета ,колко години вече едно и също казват приятели ,жена му ,новинарите,а този дето е" добре" не го виждаме.
  • 2 серфтгъ

    17 1 Отговор
    Тоест в състояние на добре поливан зеленчук... Да разясним за заблудените:

    Шумахер има лични рекламни договори до 2030г., та и до по-късно според които му се плащат милиони годишно... И тъй като в тези договори никъде не е предвидена сегашната ситуация (тоест пълна невъзможност за публични изяви) фирмите са задължени да изплащат договорените суми... А и няма фирма която да прекрати договора щото ще последват коментари и медийно отразяване в смисъл "Какви са изроди тея и мислят само за парите си"

    Тоест докато приходите от Шумахер-старши надвишават разходите по фотосинтезата му ще го поддържат. Когато стане неизгодно зеленчука рязко ще увехне...
  • 3 Д-р Хаус

    19 2 Отговор
    Да, има голям напредък от маруля към фикус... Стига с тия глупости, отдавна е ясно, че той е във вегетативно състояние, без шанс за подобрение. Ако беше средностатистически човек, отдавна да са му дръпнали шалтера
  • 4 Кольо,

    14 2 Отговор
    Шумахер е в състояние на будна кома както беше кенлера Манол Велев в продължение на 15 години...
    Да ми прости господ но той е само жив труп, и единствено смъртта ще сложи край на мъките му.
  • 5 ъъъ

    13 2 Отговор
    гъба ... не е мухлясала,ама си е гъба (с пари)
  • 6 Живко

    8 2 Отговор
    Няма ли психиатри в Швейцария да лекуват жена му?
  • 7 Иван

    11 0 Отговор
    20 години кома жив труп не му изключват системите за да могат застраховките да прибират една пара това е жалката истина
  • 8 Мамул

    13 0 Отговор
    За съжаление, Шумахер е "зеленчук"! Просто алчните му роднини поддържат мистериозен интерес, защото това им носи доходи.