Last news in Fakti

7 Септември, 2022 16:03 2 247 0

Ясни са фаворитите за поста на Томас Тухел в Челси

  • челси-
  • томас тухел-
  • маурицио почетино-
  • зинедин зидан-
  • луис енрике

Германецът бе уволнен преди няколко часа от клуба

Ясни са фаворитите за поста на Томас Тухел в Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Томас Тухел се превърна в първото голямо име в европейския футбол, което този сезон се прости с поста си. Изминаха само няколко часа от уволнението му от Челси, а британските издания вече имат фаворит за негов заместник.

Смята се, че бившият мениджър на Тотнъм Хотспър и ПСЖ - Маурицио Почетино, е най-вероятният нов наставник на „сините от Стамфорд Бридж“, по информация на Football London. Аржентинецът бе освободен от поста си след края на миналата кампания при „парижани“ и в продължение на доста дълго време бе считан за сигурен в Манчестър Юнайтед.

The Telegraph пък твърди, че Греъм Потър е вероятно да се озова в Лондон. Работата му в Брайтън се следи изкъсо от грандовете, защото е видимо, че съумява да изгради отбор, въпреки ежегодната раздяла с водещи фигури от състава му.

Йоаким Льов също попада в разширения списък, като неговото име изскача в The Express. Германецът прекара цели 15 години начело на „Бундестима“, но вече от две лета насам е безработен.

Няма как да пропуснем и името на Зинедин Зидан. Френската легенда продължава упорито да стои настрана от всички останали клубове, освен Реал Мадрид. Причините за това не са ясни, но е факт, че „Зизу“ е свободен в момента.

Споменава из мрежата дори името на Луис Енрике, но той изглежда е решен да изведе Испания до Световната титла в Катар. Едва след това ще мисли за ново предизвикателство в клубния футбол.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА