Last news in Fakti

18 Септември, 2022 22:23 945 0

Нищо не раздели „крайхгауци“ и „орлите“ в битката на върха от Бундеслигата

  • хофенхайм-
  • фрайбург

Двата отбора дори не си отбелязаха гол

Хофенхайм и Фрайбург не изиграха така очаквания мач от върха в класирането на Първа Бундеслига, като завършиха 0:0 в късния мач от 7 кръг.

Нищо не раздели двата отбора, тъй като бяха създадени прекалено малко положения и играта основно се задържаше в центъра на терена, а, когато се стигаше до удари, те почти не намираха вратата.

Андре Брайтенрайтер и Кристиан Щрайх със сигурност ще са доволни от работата на своите избраници в отбрана, но не и в предни позиции. Това бе видимо и от смените, които направиха в хода на двубоя, защото нито един дефанзивен състезател не напусна терена преждевременно.

„Орлите“ все пак остават трети във временното класиране, докато „крайхгауци“ са само на точка по-надолу.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА