Last news in Fakti

30 Септември, 2022 20:33 826 1

Куп проблеми в отбраната за Челси преди подновяването на шампионата

  • челси-
  • кристъл палас

„Лондончани“ имат за съперник един от най-коравите тимове във Висшата лига

Куп проблеми в отбраната за Челси преди подновяването на шампионата - 1
Снимка: БГНЕС

Челси ще трябва да излезе в гостуването си на Кристал Палас без цели четирима играчи след паузата за националните отбори, научихме от уебсайта на клуба.

Титулярният страж - Едуар Менди, пропуска двубоя с „орлите“ и на негово място се очаква да стартира Кепа Аризабалага.

Н'Голо Канте отново няма да играе и това със сигурност ще се отрази на способността на отбора да се защитава още в ранните етапи.

Новата рекордна покупка - Марк Кукурея, също е аут от сметките и на негово място би следвало да се включи Бен Чилуел, който на свой ред има сериозна история с травми.

И накрая още едно от новите попълнения през лятото - Карни Чуквоемека, също няма да играе, така че Греъм Потър ще бъде лишен от почти половин отбор за съревнованието си с Патрик Виейра този уикенд.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъж за жена в 21 век

    0 0 Отговор
    Някои хора искат аз да бъда неудобен за всяко общество от хора, точно заради това са настройвали други хора против мен, за да нямам развитие в живота и да не постигна абсолютно нищо в живота и като цяло да си бъда цял живот жалък сиромах без хубав живот!
    Сега разбирате ли как ви будалкат и послъгват?!