Last news in Fakti

10 Октомври, 2022 22:03 833 0

Стана ясно къде ще започне треньорската си кариера Даниеле Де Роси

  • даниеле де роси-
  • спал

Световният шампион ще последва примера на редица свои бивши съотборници

Стана ясно къде ще започне треньорската си кариера Даниеле Де Роси - 1
Снимка: БГНЕС

Даниеле Де Роси е напът да даде начало на треньорската си кариера, като подпише с втородивизионния италиански тим СПАЛ. Това съобщиха две от най-авторитетните фигури в света на футболните трансфери - Джанлуиджи Ди Марцио и Фабрицио Романо.

Легендарният дефанзивен халф на „Скуадра Адзура“ изглежда е вдъхновен от възхода на редица свои бивши съотборници, като Филипо Индзаги, Андреа Пирло и Дженаро Гатузо, които вече градят своите кариери след отказването от активния спорт.

СПАЛ до неотдавна бе част от елита на италианския футбол, така че ще е интересно, ако клубът се завърне там с Де Роси начело.

Редно е все пак да отбележим, че понастоящем отборът се ръководи от Роберто Вентурато. Той обаче е спечелил само 9 точки след 8 изиграни кръга в Серия Б.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА