Last news in Fakti

10 Октомври, 2022 23:34 1 462 0

Стана ясно колко време ще отсъства Дибала от терените

  • пауло дибала-
  • аржентина-
  • рома-
  • катар 2022

Наистина има риск да не е готов за Мондиала

Стана ясно колко време ще отсъства Дибала от терените - 1
Снимка: БГНЕС

Пауло Дибала е първото голямо име, което е под сериозна въпросителна за Световното първенство в Катар поради контузия. Sky Italia направи прогноза днес за неговото завръщане, базирана на информацията от лекарите в Рома.

Твърди се, че аржентинецът ще е извън игра за период между 4-8 седмици.

Това все пак дава някаква надежда, че може и да се добере до Мондиала, но само в случай, че медиците го изправят на крака възможно най-скоро.

Началото на турнира е на 20 ноември, но Аржентина играе срещу Саудитска Арабия два дни по-късно, така че до тогава има около 40 дни.

Проблемът с мускулните травми е, че те лесно могат да се възобновят, докато самите футболисти се заблуждават, че едно или друго натоварване се осъществява лесно, но една грешна стъпка и мускулът може да се разкъса наново. По тази причина лекарите дават подобни широки диапазони, защото предпочитат да се презастраховат, като спират атлетите от активност по-дълго от времето, в което сами се почувстват готови.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА